diumenge, 13 de desembre del 2009

ARRIBA EL NADAL!


Arriba el Nadal!
Diuen que és l'hora reviure els bons moments, recordar el que hem fet durant l'any i tenir bons propòsits per al 2010. Recordeu cada dia del 2009 amb il·lusió i estimació. Ara és el moment de somiar i canviar el que no ens ha agradat. ESCRIVIM LA NOSTRA CARTA ALS REIS, DE VEGADES EL SOMNIS ES PODEN COMPLIR...

9 comentaris:

Anònim ha dit...

Estimats reis d'Orient, em dic Ingri i visc a Granollers. Us escric per dir-vos que m'he portat mol bè m', agradaria que es porteu molts regtals, en primer m'agradria un ordinador portàtil, molta roba i molta salut, una abraçada Ingri.

PD . us he deixar galetes de xocolata i llet

Anònim ha dit...

Em dic Yagouba i visc a Granollers. Us escric per dir-vos que m´he portat
molt bé. M´agradaria ser futbolista
i tambe m´agradaria que en portéssiu
molts regals.M´agradaria que la meva mare vingues a Granolles i la meva
germana també.La setmana que vingueu
jo vull trucar a la meva mare, saluda
a la meva família. Moltes gràcies per
llegir la meva carta.

Anònim ha dit...

Estimats Reis
Em dic Tiguida i visc al carrer Narcis Monturiol de Granollers. Us escric per dir-vos que m'he portat molt bé i m'agradaria que em portessiu molts regals .En primer lloc que vingui la meva germana,també vull unes botes ,i si pot ser un DVD de Hanna Montana i uns pantalons ,un llibre de català i un ordinador.Moltes gràcies per llegir la meva carta .Una abraçada i fins el dia cinc a la nit.PD.us he deixat neules i aigua pels camells.
































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































oltes

Anònim ha dit...

Estimats reis, em dic Modou i visc a Granollers. Us escric per dic -vos que m´he portat molt bé i m´agradaria que em portessiu molts regals. En primer lloc que el meu avi es trobi millor,també vull un odinador a casa i una pilota de futbol. Bé ,unes sabates tambe m´anirien bé. Moltes gràcies per llegir la meva carta ,una abraçada i fins el dia 5 a la nit.
pd: Us he deixat neules i aigua pels camells.

Anònim ha dit...

Em dic Xavier i tinc 15 anys i vics a Granollers. Us escric per dic-vos que h'he portat bé . M'agradaria que em portessiu molts regals . Em primer llocs que la meva família es trobi millor ,també m'agradaria que la meva mare i el meu germà i jo podem anar a un viatge a jamaica i poder passar-nos molt bé.
Moltes gràcies per llegir la meva carta . Una abraçada i fins el dia 5 a la nit .PD us he deixat neules i aigua pels camelles i molt bombons per vosaltres.

Anònim ha dit...

Estimats reis
Em dic Monica i vics al carrer Murillo , Granollers.Us escric aquesta carta per dir-vos que m'he portat bé. M'agradaria que em portéssiu regals bons. Vull diners per anar de compres, un mòbil,i un viatge a l'Equador. I també que la meva familía estigui bé i que el meu pare trobi una feina bona.
I per tots un bon nadal.

Anònim ha dit...

Estimas reis d'orient.Em dic Fatima visc a Canovelles .Aquest any ho hem passat fatal perquè hi ha crisi i no hem pogut anar al Marroc. Al final de l'any hi havia la festa del xai i el meu pare s'ha posat malalt, va estar uns deu dies a l'hospital. La meva mare es quedava allí tot el diai a la nit tornava a casa. Espero que aquest any sigui millor que el que està acabant passar. Jo vull demanar als reis un mòbil i roba... bon nadal i una gran abraçada de la vostra amiga Fatima.

Anònim ha dit...

BON NADAL

Anònim ha dit...

Estimats reis,
em dic Fatima Zohra Nogch sóc del
Marroc i ara visc a Granollers.
M'agradaria parlar moltbé catalá. La meva germana petita està malalta
del cor i no menja bé.La meva mare va al metge de Barcelona. La meva germana pren un xarop. Aquests dies la meva germana es porta molt bé. Jo tinc dos amics la Fatima i el Samir són molt macos. M'agradaria que els meus avis i també els meus tiets vinguin a Granollers i vull que en Karim és compri un cotxe. Moltés gràcies per llegir la meva carta.