dilluns, 23 de març del 2009

Practiquem el català (2): seguim practicant


Acabem el segon trimestre i teniu, com cada setmana, una nova tasca. Què heu de fer? És molt fàcil. Heu d'explicar tot el que heu estat fent durant aquest segon trimestre. Ho sabreu repassant totes les fitxes que hem realitzat a l'Aula d'Acollida. Apa, no us adormiu. Teniu una setmana per respondre! Ànims i seguiu practicant!

dilluns, 16 de març del 2009

Practiquem el català (1): etapa 4


Nova activitat per a l'alumnat de l'aula d'acollida de l'IES Antoni Cumella. Durant aquesta setmana, des de l'institut, o bé des de casa o des d'on sigui, ens heu de comentar què heu estat fent durant l'última etapa de l'activitat de Voltem pel món.
Com fer-ho? És molt fàcil. A sota d'aquest text hi trobareu un "piu" que diu COMENTARIS. Cliqueu aquest mot i ja podreu desar la vostra participació. Ah, si us plau, escriviu com més millor. D'aquesta manera practicareu més. I si ho voleu, feu-hi més d'una participació.
Vinga, ÀNIMS!!!

dimarts, 10 de març del 2009

S'acosta Sant Jordi!


Comencem el mes de març i aviat seran vacances. I després, de cop i volta, se'ns llançarà a sobre el Sant Jordi del 2009. Entre totes i tots de l'Aula d'Acollida ens agradaria fer alguna activitat. Si teniu idees, propostes, inquietuds... no ho dubteu i feu-nos-la arribar al bloc. De pas, podem distreure-us amb els vídeos i fotos que anem penjant. 
Ens veiem!

dimecres, 4 de març del 2009

Etapa 4

Descobrim Catalunya. Per això, des de l'Aula d'Acollida, us presentem una visió humorística del que és Catalunya.