dimecres, 6 de maig del 2009

COMIATS!

En Bokar i la Marcela ens deixen. Tornen al seu país, però des d'aquí els trobarem molt a faltar. Han estat dos companys excel·lents i no els oblidarem mai.
Deixa aquí el teu comentari per a ells.


23 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola soc l'Hector mai oblidarem a la marcela i el bokar ja que amb la marcela som bons amics i amb el bokar també.

Anònim ha dit...

Encara recordo els primers dies del Bokar! Aquells ulls desperts i sense entendre què passava. Mai havia anat a l'escola i ara tothom xerrava i no entenia res. Va venir la mare d'un altre alumne de l'institut per fer d'interpret i vam saber d'on venia, quants germans tenia i que no sabia llegir ni escriure... Tots ens vam posar a la feina i, amb molt d'esfroç, les paraules van començar a sortir. Cada dia es veia el seu treball i, a poc a poc, va entendre, va llegir, va escriure! Ha fet molts amics, crec que el Sebastían s'enyorarà una mica, però tots el recordarem amb un somriure i cada dia amb ganes de posar la data!
MOLTES GRÀCIES!!! El teu aprenentatge fa que la nostra feina tingui un sentit.
ACÉLIA NAVARRO

Anònim ha dit...

Recordo els primers dies de la Marcela. Encara feia calor i va arribar amb moltes ganes d'aprendre. Com sempre no ens enteníem i, amb gestos i alguna traducció, vam saber que venia amb el seu germà per viure amb la mare. Aquells ulls verds semblaven tristos, però vam aconseguir entendre'ns. Dia rere dia les paraules van començar a aparèixer i aquella lletra que té tan petita va escriure en CATALÀ. Sé que ella està contenta, aconsegueix el que volia, però nosaltres estem tristos. Sempre la recordarem: els cabells ondulats, les pigues, els ulls verds... i com no les ganes d'aprendre català.
M'hagués agradat que haguessis conegut TARRAGONA!
QUE SIGUIS FELIÇ ALLÀ ON VAGIS, MARCEL·LA!
ACÉLIA NAVARRO

Anònim ha dit...

Sento tristesa. Molta. Quan veig algú que marxa em poso trist. Molt trist. Bokar i Marcela, mai us oblidarem, perquè heu volgut aprendre, perquè heu estat bons companys i bons alumnes. Allà on aneu, que tingueu sort i que la vida us regali el que ens vau regalar cada dia amb la vostra assistència. Que mai se us esborri la felicitat de la vostra cara. Sou genials. Fins sempre des de Catalunya.
Lluís Celrà

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

Hola sóc el Ricardo recordo els primers dies que hem vingut a estudiar a l'institut he conegut al Bokar i a la Marcela han sigut bons companys i amics de classe. Mai us oblidaré. Bé, m'acomiado i us dic adeu.

Anònim ha dit...

Hola sóc la Karol,
ja saps que mai t'oblidarem Bokar i Marcela que sempre us recordarem a tots dos. Molta sort i que us vagi bé en Colòmbia Marcela i a Bokar en Senegal val adéu.

Anònim ha dit...

Hola sóc la Tiguida .Ja sabeu que nosaltres no oblidarem la companyia dins l'aula d´acollida la Marcela i el Bokar .Que ho passeu molt bé la Marcela a Colómbia i el Bokar també a Senegal.

Anònim ha dit...

Hola soc la Monica recordo els primers dies que hem vingut a l'intitut aconegut a Marcela i Bokar són uns grans amics de la classe d'acullida ,i no els olvidare.

Anònim ha dit...

Hola sóc la Ixrak .
vull dir al Bokar i a la Marcela , que mai us oblidarem , perquè ja som amics , i ja vam passar dies molts bonics a l'Aula d'Acollida .
Tots vam començar del zero , vam començar amb números , alfabets , verbs ...
I ja ara parlem català , que bé no ?
Que esteu bé on aneu! Fins un altre missatge .

Anònim ha dit...

Hola sóc la Fatima J els amica bons mai obliden els seus amics i sempre els recorden ja que cadascu es d'un pais diferent som amics per sempre i que mai os oblidare espero que torneu altre vegada .¡¡ Bon viatge¡¡

HAYAT ha dit...

Hola, us trobaré a faltar als dos Marcela i Bokar perquè sou uns bons amics i companys. M'agradava el temps que vaig passar amb vosaltres i us dic que ja trobareu els nostres comentaris al bloc de Aula d'Acollida. Desitjo que no ens oblideu encara que trobareu altres amics i amigues de diferents països també us dic que practiqueu el català si no, l'oblidareu. Ah recordes Bokar quan vaig arribar i t'he trobat amb l'Amara i estàvem nosaltres dos aprenent el català? Era un bon temps no? Sempre et recordaré en aquell temps que hem passat junts perquè nosaltres hem arribat al mateix temps. Bé m'acomiado i bona viatge a vosaltres dos al vostre país.

Alejandro ha dit...

Hola sóc l'Alejandro!!
Estic feliç de conèixer-te perquè ets molt bona persona i amic i et desitjo el millor viatge al teu país! Bona sort.

Alejandro ha dit...

Hola sóc l'Alejandro!! :):):)...
Ja saps qui mai t'oblidarem, que el teu viatge sigui el millor.Que te'n recordis de nosaltres els teus amics.
:)

MISHELLE ha dit...

Hola sóc la Mishelle; el primer dia que he vingut a l'institut he conegut a dues persones fantàstiques el BoKar i la Marcela. Que us vagi bé en tot i gràcies per ser bons amics.

ELS E.M.

Ana ha dit...

Hola sóc l'Ana. Avui ens deixen dos bons amics. M'agrada que tingeu ganas d'anar al vostre país .Que tingeu molt bon viatge i que us vagi molt bé!

Anònim ha dit...

Hola sóc la Fatima Nogch,
jo t'estimo molt Marcela, que siguis feliç.
Hola Bokar,passa-ho molt bé al teu país. Adéu a vosaltres dos!

Daniela ha dit...

Sóc la Daniela. Recordo quan he vingut a l'institut i estava el Bokar, i sempre em feia riure molt perquè ell és molt graciòs.
També em recordo quan jo m'anava a la meva casa amb la Marcela i l'Héctor que sempre ens rèiem i parlàvem de moltes coses...
També en recordo que el Bokar i el Suleiman em llemçàvem paperets que dèien coses que jo casi que no entenia. La Marcela i el Bokar tenen cadascú un caràcter diferent, però tenen alguna cosa en comú i és que són molt bons amics,encara no us n'heu anat i ja us estem enyorant.
Espero que estiguin molt bé en els seus països,i que mai no ens olblidim perquè nosaltres no us olbidarem, espero que vingueu.
M'acomiado i us dic adéu.

Us estimem moltíssim.
Bon Viatge! Ahhh i molt bona sort.

Sara ha dit...

Hola sóc la Sara.
Estic trista perquè dos amics en la meva classe d'aula d'acollida se'n van al seus país es diuen Bokar i Marcela.
Quan he vingut el primer día he trobat el Bokar, però la Marcela encara no ha vingut.
Vull dir una cosa a vosaltres que mai us oblidare i espero que us vagi bé al vostre país i bon viatge a tot dos.
US ESTIMO MOLT BOKAR I MARCELA!

MOHAMED EL OUAHABI ha dit...

Hola Bokar i Marcela us dic adéu pequè és l'ultim dia que ens veurem
a l'escola.
Normalment no parlo molt amb la Marcela perquè no tinc moltes hoes amb ella i perdon perquè tinc una goma teva.
No us oblidarem i bon viatge als vostres països.

moha e. o. ha dit...

Hola encara no avia un comintare

mohamed jeniyah ha dit...

Hola sóc el mohamed j recordo els primers dies que hem vingut a estudiar a l'institut he conegut al Bokar i a la Marcela han sigut bons companys i amics de classe. Mai us oblidaré. Bé, m'acomiado i us dic adeu.

Anònim ha dit...

HOLA Marcela sóc en Zakariae S ERROUHK no vaig poder venir a l'aula d'acullida perque tenia un examen osetu i Adeu.