divendres, 15 de maig del 2009

Practiquem el català (6): què has somiat?

Explica un somni que hagis tingut. Fes servir verbs en passat i recorda que has d'escriure unes 50-70 paraules.

22 comentaris:

hayat ha dit...

Hola, aquest somni no s'ha de llegir a través dels nens petits jajaja. Hi havia una nit, vaig somiar a un hort molt gran que estava regant les plantes després d'agafar l'aigua d'un pau, però com que estava dormida sobre del llit en el somni pensava que cauré dins del pau mentre estava temblant i cridant al mateix temps però en veritat vaig caure sobre la terra. Després vaig veure un got d'aigua i vaig continuant dormir i tenia por de somiar un somni com aquest.

Anònim ha dit...

Hola mohamed e.o jo no somniat res perqué no se.

fatima ha dit...

Hola,elsomni que he somiat jo es un de por perque he somiat que un veí esta parlant al costat de la finestra de la meva casa pero en realitat aquest veí s'ha mort fa pocs dies i mentre jo somiava al meu germà tenia fred i volia agafar una manta el meu germaà estava just ala porta de la habitació i jo vaig aixecarse corrent i cridant elltampoc no sabia al que pasa hem anat tots juns he hem caigut sobre la meva mare i hem passat la nit amb la meva mare.

mohamed jeniyah ha dit...

Hola,sóc Mohamed Jeniyah i ara us esplicaré el meu somni. Jo he somiat que quan era petit al Marroc el meu tiet estava a Espanya i va arribar al Marroc i tenia un cotxe de color blau clar i van passar quatre mesos i ell va arribar amb un cotxe blau clar com el que havia somiat.

Anònim ha dit...

Hola sóc en Zakariae Serroukh jo aquesta nit he somiat que estava barallant-me amb un noi i ell va agafar una pedra i me la va tirar i jo em vaig enfadar i després li vaig donar una bufatada a la cara i després ell em va donar una patada.

el MOHA EL OOOOUAHABIIIII ha dit...

Hola sóc el Mohamed El Ouahabi i ara us explicarè què he somniat: un senyor que es diu John sempre està molestant amb una cullera però jo tenia força. Però el meu germà li va donar un cop amb una pilota a la cara i el John va marxar corrents cap a casa. A l'endemà va venir el John
a casa meva i em va dir que donés uns diners siusplau i li vaig dir que no tornés a fer això i que li donaria els diners.

Anònim ha dit...

hola,sóc la monica
en aquest somni he somiat que estava en paradis que había moltes flors i també he somiat que he trobat amb els meus amics de Ecuador.

Anònim ha dit...

Hola sóc Karol

aquest somni trata sobre que vaig pujar a un arbre de moltes pomes i es trovaba uns monos molt grossos ...

Anònim ha dit...

Hola sóc el Alejandro!! : )
En aquest somni jo era un milionari molt poderos,volia de tot cotxes, cases,passejar molt amb els meus amics.
Era una persona que volia governar el món i per això havia de fer coses dolentes per poder fer qualsevol cosa.

ixrak ha dit...

hola sóc la Ixrak !
ahir vaig viure un somni molt bonic, vaig somiar que vaig anar al Marroc, a casa meva, era molt diferent i molt gran. I Després vaig viure que estava a la platja,
a la escola del Marroc ...
vaig viure moltes coses barrejades que no s'entenen. Aquest matí m'he aixecat amb moltes ganes perquè estava vivint unes bones vacances al meu somni.

Anònim ha dit...

Hola sóc la Mònica
jo he somiat que he participat en un concurs de ball i també he somiat que
hi estava amb el meu avi que és mort
i estàvem parlant amb el meu avi i estava content, i m'he aixecat per anar a l'institut.

Tiguida ha dit...

Hola soc de Tiguida aquest somni és de la meva àvia de l´Àfrica. Jo i la meva àvia anem a veure a la meva tieta. Després de veure la meva tieta jo i la meva àvia tornem a casa meva.

Anònim ha dit...

Hola soc de Tiguida aquest somni és de la meva àvia de l´Àfrica. Jo i la meva àvia anem a veure a la meva tieta. Després de veure la meva tieta jo i la meva àvia tornem a casa meva.

Anònim ha dit...

Hola sóc l'Ana ¡¡
el altre dia va somiar que la meva mare en va dir que si aprovava tot el més important em compraria el gos que jo volgués.però com que és un somi dubto que es faci realitat.

Anònim ha dit...

Hola sóc en Yagouba Diaby aquest somni és sobre el meu pare que l'he vist a l´Àfrica i la meva mare. També he vist la meva àvia i el meu avi després va preguntar
si està contenta la meva família.

Anònim ha dit...

Hola sóc en Ricardo.
He somiat amb la meva família i amb els meus amics de l'Equador quan jo estava estudiant a l'escola.
Quan jo jugava a futbol i era el millor de tots.També he somiat quan jo volia veure els partits dels meus amics jugant junts.

Anònim ha dit...

Hola sóc l'Héctor
en aquest somni jo estava en el meu llit estava dormint i de sobte hi havia un home molt gran que em mirava amb uns ulls vermells.
Jo no em podia moure i sentia que alguna cosa es cremava i de sobte em despertava.

Anònim ha dit...

Hola, sóc la Sara.
Hi havia una vegada que he somiat una cosa molt dolenta. Estava al Marroc i mentre estava jugant al parc amb els meus amics i amigues,
de sobte vaig veure una serp molt gran que estava corrent cap a mi. Després em vaig espartar molt ràpida.

shao ha dit...

Hola sóc la Shao! El meu somni és que un dia vaig sonmiar que pensava en el meu país, i la meva família . Hi ha un hort que és del meu avi , hi ha molta fruita: síndria, maduixa i pomes... quan és estiu nosaltres anem a l'hort a collir fruita.

Daniela ha dit...

Hola em dic Daniela, i una vegada un quatre de gener vaig tenir un somni, en el qual jo estava a casa de la meva àvia i ella em feia galetes, moltes galetes, i jo li deia que jo ja no podia més i que jo volia anar-me'n a casa i ella no em deixava, i em deia ''mentre que més mengis més força tindràs'', i després la meva mare em va despertar, i jo li vaig dir cridant ''mare no vull menjar mai més a la meva vida'' ella va riure moltissím i em va dir que ella havia somiat el mateix

govofe ha dit...

LA ASILIA ES UN PUTA

Anònim ha dit...

naucil veliko