divendres, 12 de juny del 2009

Practiquem el català (i 8): el comiat, fins l'any que ve


Hola de nou! Aquest és l'últim missatge per a les noies i nois de l'Aula d'Acollida. Escriviu una nota de comiat per finalitzar el curs. Podeu parlar del que hem estat fent durant tot l'any, de les sortides, de les coses que canviaríeu, de les que us han agradat més...
Apa, doncs, a escriure!

7 comentaris:

moha ha dit...

Hola sóc el MOHAMED EL OUAHABI
bé a mi no m'ha agradat el crèdit
de sintesi i ja està això és el que no m'ha agradat d'aquest any.
I m'ha agradat l'excursió de la castanyada.
I L'aula d'acollida m'ha agradat
tot de lula d'adollida.

adew fins el any què ve

Zakariae ha dit...

Hola soc en Zakariae Serroukh. Aquest any hem fet moltes coses a l'Aula d'Acollida. Aquesta setmana farem una festa de menjar a l'aula d'acollida i m'ha agradat la sortida del dimecres passat que vam anar a veure el centre històric de Granollers.

Adéu, fins l'any que ve i moltes gràcies.

Ricardo ha dit...

Hola sóc en Ricardo, aquest any he fet moltes coses a l'aula d'acollida com els verbs,les hores del crèdit de síntesi però no em va agradar molt.
També hem fet la llibreta viatgera, hem escrit missatges en el blog, com acomiadar-nos dels nostres amics com el Bokar i la Marcela que tornaven al seu país.També m'ha agradat la sortida per conéixer Granollers com la Porxada, la muralla, l'església i molts altres llocs.
Aquesta setmana portarem menjar dels nostres països a l'aula d'acollida. Adéu

Anònim ha dit...

Hola sóc Yagouba Diaby
aquest l´any he fet moltes coses. He treballat a l'aula acollida. M´han agradat moltes coses com una festa del menjar. Aquesta setmana hem fet una excursió per Granollers i també van fer un treball per acomiadar el Bokar i la Marcela.

Anònim ha dit...

Hola sóc l'Ana.Aquest any va ser el primer que vaig anar a l'aula d'acollida, la veritat és que m'ha agradat perquè ens ajuden molt a apendre una nova llegua.També m'ha agradat la sortida que van fer el dimercres que vam veure tota la zona antiga de Granollers, vam veure la porxada, la muralla ,l'església i altres llocs molts macos.Tambè a l'aula hem fet molts amics.Adéu.

Anònim ha dit...

Hola sóc la Daniela.
Aquest any en l'institut va ser molt especial, perquè vaig conèixer nous amics, noves costums i també perquè vaig conèixer un nou idioma el qual he pogut aprendre gràcies als professors Acélia, Lluís i Marina perquè sense ells jo no hagés pogut aprendre tot el que he aprés aquí a Catalunya.
A mi el que més m'ha agradat va ser la sortida que vam fer per Granollers, perquè vaig aprendre moltes coses que no hi sabia.També em va agradar molt quan fèiem jocs i llegíem comptes, també em va agradar moltissím quan anàvem als ordinadors i fèiem Galí o quan fèiem el bloc.

Jo li vull agrair molt a l'Acélia al Lluís i a la Marina perquè com ja vaig dir abans sense ells no hagés pogut aprendre tot el que he aprés.

Moltes gràcies.
Fins l'any que ve.

Anònim ha dit...

Hola sóc la Fatima Nogch aquest any
he fet molts verbs a l'aula d'acollida.