dimarts, 20 d’octubre del 2009

Comiat Sara Chawki

Ei companyes i companys! És moment de comiats i podríem deixar un missatge ben tendre a la nostra companya i amiga Sara que ens deixa, de moment. Vinga, animeu-vos a escriure-li alguna cosa. En català, si us plau!
I li deixem aquesta cançó tan bonica!

17 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola sóc la Ingri i t'escric que et vagi molt bé en el viatge. Espero que tinguis molts amics i mai t'oblides de nosaltres.
Una abraçada de la teva companya Ingri.

Anònim ha dit...

Hola sóc la Mónica,
et vaig a escriure una mica de les meves palaures.Et vull dir que tu ets una amiga genial, peró que no ens veurem. Espero que no t'oblides mai de nosaltres i que et vagi bé també espero que en l'altre cole coneguis molts amic,i que coneguis molts xicots i ens els presentis jajja! Espero que et vaig bé a Terrassa et deixo molts petons i una abraçada i estaràs en els nostres cors.
adéu!

Anònim ha dit...

Hola sóc la Tiguida t'escric una mica de les meves paraules.Et vull dir que te'n vas a la ciutat de Terrassa. T'estimo molt i que ets una bona amiga que t´agrada treballar molt.Que t'ho passaràs molt bé en aquesta ciutat. ADÉU I PETONS

Anònim ha dit...

Hola sóc la Cindy t'escric aquestes paraules perquè t'estimo molt i que ets una bona amiga que t'agrada treballar molt , però que ja no es veurem . Espero que no t'oblides mai de nosaltres .Que et vagi molt bé i que coneguis molts amics perquè ets una genial amiga.I que no t'oblides que t'estimem moltíssim tots els de l'aula d'acollida i que sempre estaràs present en els nostres cors. Molts petons, adéu...

Anònim ha dit...

Hola sóc el Xavier, espero de tot cor que et vagi molt bé amb elcanvi a Terrasa i que et vagi molt bé
i també que tinguis mots amics
adéu ...

Anònim ha dit...

Hola sóc el Ricardo.
T'ecric un comiat per dir que has estat una amiga i una companyera extraordinaria.Tots t'estranyarem i esterem tritos. Espero que et vagi bé en el viatge, espero que tenguis molts amics. Que no et sentis sola. Adéu i moltes gràcies per ser una gran persona amb mi. Petons t'estranyarem molt........

Anònim ha dit...

Hola Sóc Yagouba. T'escric un comiat per dir-te adéu i que t'ho passis
molt bé a l'aula d'acollida nova i que coneguis molta gent. Molts petons i una abraçada!

hayat ha dit...

Hola sóc la Hayat, fa molt de temps que no vaig escriure res al bloc d'aula Acollida. Saludo a tothom i dic als meus companys de l'Aula Acollida que us vagi bé i bona sort. Acèlia desitjo que t'havia agradat la meva agenda de l'estiu.
Adèu.

jcucala ha dit...

Estimada Sara!
recordo el dia que vas arribar a la nostra classe, vas dir-nos que parlaves àrab i francès i entre tots ens vam entendre.
Sempre m'ha agradat com arriba a la classe, tan guapa, combinant colors fins i tot en les arracades! I com marxa, amb un somriure per tothom.
Has crescut amb nosaltres i ara marxes.
Estic molt trista...
Acomiadar-me d'una noia excel·let i d'una alumna respectuosa, responsable i estudiosa, em posa molt trista.
Gràcies per intentar aprendre la nostra llengua en aquest petit país.

T'ESTIMAREM SEMPRE; ETS GENIAL;

SIGUIS FELIÇ ALLÀ ON VAGIS, SARA!

ACÉLIA NAVARRO

mohamed jeniyah ha dit...

Hola sóc el Mohamed jeniyah,
et vaig a escriure una mica de les meves palaures,Et vull dir que has estat una bona amiga.I que et vagi mol be,que tingues mol amics.

Anònim ha dit...

Hola sóc la Mishelle.
Que et vagi bé en Manresa i que tinguis molts amics. Vull dir-te que t'estimo molt i que ets una bona amiga. Espero que coneguis molts xicots a Manresa, que em van dir que són molts guapos. També estic molt trista perquè marxar una amiga molt maca. Bé Sara que no t'olvidis de nosaltres que nosaltres sempre et recordarem.
molts (l)petons
adéu fins sempre!

Anònim ha dit...

Hola estimada amiga no sé que dir-te. Que ets la millor amiga que vaig conéixer a aquest institut és una llàstima que ens deixis. Espero que trobis amics allà ,molts amics i que estiguis contenta et desitjo el millor en la teva vida. Una abraçada de la teva amiga, et trobaré a faltar.Me n'alegro de tenir una amiga com tu. La teva amiga Fàtima Jeniyah.

Anònim ha dit...

Hola,sóc la Sara
moltes gràcies pels missatges estic molt trista perquè vaig a deixar-vos. Espero que tot us vagi bé. No vaig a oblidar-vos mai perquê sou els meus amics i amigues per sempre. Espero que tot us vagi bé en els estudis.
Ara us deixo mols petons i abraçades i parlarem també per MSN.

Núria i Moha ha dit...

Hola Sara sóc la Núria.M' ha
agradat molt ser la teva professora de català i compartir aquets mesos amb tu i tots els teus companys.El moha m'ajuda a escriure aquest missatge per tu,Tots dos et desitgem que en aquest nou camí i trobis molts amics,aprenguis molt i siguis molt feliç.

Anònim ha dit...

hola sóc la fatima zahraa,
vaig escrure una mica de les meves
paraulas perque t'estimo molt,
que ets una bona amiga perque
treballes molt adeu sara


,

Anònim ha dit...

hola!!!
sóc la Mónica et vuit dir que et vagi bé a Manresa i que
trobis molts xicots i també que facis molts amics a Manresa. Bé et deixo amb aquestes paraules i que més et vull dir que ets una amiga divertida jiji que et vaig bé.
molts petons!!!!!!!!!
muaaaaaaaaa xauuuuu
adewww..........

hayat ha dit...

Hola, com que veig, no heu canviat la tema per escriure sobre un altre cosa, i per això jo també saludo a la Sara i la desitjo que tindrà uns bons amics i amigues a Terrassa i que no tingui dificultats a qualsevol cosa.
Adèu