dilluns, 9 de maig del 2011

Carolina Seminario

EL MAG I L’ESTEL

Hi havia una vegada dos mags. Un es deia Abracadabra i tenia un circ molt gran amb trapezistes, pallassos, elefants, lleons, cavalls i tigres. Era molt ric i molt ambiciós, i volia ser el millor.
L’altre es deia Pedro i només tenia una gata per fer el seu número de circ. La gata es deia Estel. L’Abracadabra era molt ric, però la gent i els animals del seu circ no estaven gaire contents. Els animals passaven una mica de gana, en Pedro només tenia la seva gata i la seva careta que l’havia trobada abandonada quan era petita i l’havia recollida. Ningú no sabia d’on havia sortit ni quina era la seva família, tenia un ull de cada color, tenia un de vermell i un altre de blau. Un dia un home va fer un concurs per veure qui era el millor mag però es va refredar el Pedro i no podia participar, Abracadabra es va aprofitar i li va dir al Pedro que si no pot fer el seu número de circ que ell ho podia fer amb la gata i el Pedro va acceptar i se’n van anar a practicar, Abracadabra li va dir a Estel que salti per els arcs de foc ella va saltar i es va cremar, després se’n va anar i quan va sortir el Pedro per donar-li menjar a Estel, va veure que estava cremada i va plorar però va veure dos ulls que es movien al seu voltant i va pensar que podia fer el seu número de circ amb el ulls.
Finalment, van anar a concursar i van guanyar però Abracadabra es va preguntar “com podia ser això que era impossible“, li va demanar perdó i se’n va anar a demanar-li perdó a tota la gent i va ser un home bo...