dijous, 5 de maig del 2011

Illias El Mouchichi

EL GAT ENAMORAT

Hi havia una vegada un gat que sortia de casa seva. De sobte,veu una petita gata molt maca. Aquesta gata li va agradar molt i va començar a parlar amb ella. Li va preguntar on estava el carrer del saló verd i ella li diu:és clar que ho se!, Llavors el gat li diu que si el pot acompanyar fins al carrer del saló verd. Mentres anaven es van començar a conèixer. La gata era increïblement bonica, a qualsevol gat li agradaria sortir amb ella. El gat li diu que li agrada i la gata decideix donar- li una cita. Van quedar a un restaurant, aquest restaurant era magnífic era el restaurant més luxós del món sencer, allà només anaven marqueses,reis...etc...
Encara que la va convidar a menjar al restaurant més luxós el gat sabia que amb els diners no podia comprar a una dona, però la gata li seguia el rollo per fer-li perdre tots els diners que tenia.
Cada vegada que quedaven el gat li havia de comprar alguna coseta o portar-la als millors llocs, fins que un dia se li van acabar els diners, llavors es va adonar que la gata cada vegada el venia a buscar menys, fins que un dia ja no va tornar-la a veure més i ell va pesar:si ella de veritat m'estimés no m'hauria fet això que m'ha fet.
Va passar el temps i el gat va trobar una altra gata a la seva vida,es va casar amb ella i passat un any, van tenir un petit gat.
Aquest gat creixia i creixia cada vegada més i més fins que es va convertir en un home. El noi era molt guapo,agradava a totes les noies del poble fins que una vegada venen al poble unes persones noves. Tenien una filla. la filla era bonica com la seva mare. La seva mare era la que li ha fet tot això d'arruinar el seu pare Aquesta familia de gats no sortia de casa. Nomes a vegades surt quan la noia a la terrassa o aixó fins que una vegada la mare del noi li diu al seu marit que pobrets no coneixen a ningu del poble i que si vol anar a ferlis una visita. El seu marit li diu que ell no tenia cap problema en anar amb ella. El noi li escolta i diu: pare,mare jo també vuill anar amb nosaltres per cuneixer a questa gent. La mare li diu es cla que si meu fil, i per anar a ferlis una visita no podien anar amb les mans buides i en decedeixen anar a compra alguna cosa per fer la visita al seus veins. Compren beoudes,carn,fruites,fruites secs..etc de tot i el dia seguent van a visitar a la familia nova. els rebes molt bé, els donen menjar parlan i quan la gata entra al saló el gat la veu,no diu res però al surti li diu que han de parla del que li ha fet i la gata li diu que quan vulgui parla parlara amb el i se surten de la casa del nous ves molt agredecits per averis cecibido a casa seva i pasan unes setmanes i la gata li ve a buscar i li diu que el home que avui es el seu marit la a obligat a abandonar el pais per anar a algun lloc nou i per ai xo e haipingut el que anar obligada i el gat li diu què ha pasat molt any de axo i u ho hem d' olbidar perque estem,casats amb el seu amor trobat decedeixen a oblidar tot al que ha passat i constuir cada cadascú la seva vida,el noi de gat sempre mirava per la finestra per veure la maca gata i la gata el mateix sempre sortia a la mateixa hora per veure la gata i fins que una vegada la gata decedeix parlar amb ell i s'han fet el mijors amics que hi havia al poble. sempre la anava a buscar per anar a fer unes voltes per la meravillosa cascada que hi havia en el bosc i el gat una begada que van el bosc decedeix pedirli que surti amb el la gata li diu que si i passan unes anys i el gat va fa el mateix que la fet la seva mare al seu pare després de saber perquè se sentia mala ment despres de no tenir diners i estar en un poble com en el que estan cada vegada que la veia baixava el cap i seguia el seu cami fins que un noi la veu i vol casar-se amb ella sana a la seva casa i parla amb els pares de la dona hi le diuen que tendrien que parla amb la dona primer per veure que diu se va i quan ve la gata sal preguntan per veure que si volia casar amb el noi del poble li diu que le deixen un dia per pensar i s'an vo rapidament a parlar amb el gat i el gat com la volia li a demanat perdó i se anat amb els seus pares a demanar la ma a la seva filla se casen i tots feliços.